11.12.18
חיפוש מתקדם

ניהול אסטרטגי: ניתוח אסטרטגי של חברת מוצרי קפה - NESTLE

  • מספר עבודה: 1502
  • שנת הגשה: 2007
  • מוסד לימודים: האוניברסיטה הפתוחה
  • מספר עמודים: 14
  • מספר מילים: 3626
  • מספר מקורות: 22
  • קורס: ניהול אסטרטגי
  • סוג עבודה: סיכום קורס
  • סוג תואר: תואר ראשון
  • מחיר: 100 ₪
    מחיר
    100.00₪ (ILS)

תקציר העבודה:

מתוך העבודה:   טייסטרס הינו ללא ספק מנוע הצמיחה המשמעותי של נסטלה בשוק הקפה הנמס הישראלי עם עלייה של כ-10% בין 2006-2007. (לפני נתוני סטורנקטס לשוק המבורקד ספט' 2008.

האסטרטגיה העיקרית בה תנקוט החברה בשל זה- הינה העמקה וחדירה לפלחי שוק חדשים, תוך הרחבת מערך ההפצה וכניסה לערוצי הפצה חדשים, מעבר מפרסום יוצר מודעות לפרסום יוצר העדפה והורדת מחירים על מנת למשוך קונים הרגישים למחיר. בעתיד תישקל אף פעולת הגוונה.

העמקה- למותג פוטנציאל העמקה גדול מאד בשוק הקיים מאחר והוא נתפס כמותג איכותי במחיר נוח.

פיתוח שוק בקרב לקוחות המגורען הנמצאים במגמת מעבר למיובש.

עבודה זו מתמקדת במותג רד מאג ולא תעמיק במסקנות לגבי טסטרז.

 

ראשי פרקים:

ניתוח תיק עסקים

מוצרי החברה

תמונת מצב 2007

ניתוח שוק הקפה בישראל (פילוח לפי תתי קטגוריות)

ניתוח מגמות והשפעתן על הפירמה

סיכום: ניתוח מתחרים ותחרות

אסטרטגיה שיווקית – השוואה בין נסטלה לעילית

ניתוח לקוחות וצרכנים

תהליך קבלת החלטות

הגדרת הבעיה או ההזדמנות המרכזית השיווקית

חלופות לאסטרטגיה שיווקית

בביוגרפיה

(העבודה כוללת ניתוחים סטטיסטיים וגרפים)

 

XXXX